200 γραμ. γάλα
70 γραμ. ζάχαρη
3 φύλλα ζελατίνης
1 βανίλια
300 γραμ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βραζετε το γαλα και μολις κοχλασει το αποσυρετε απο τη φωτια.
Εχετε μουσκεψει τη ζελατινα σε κρυο νερο να μαλακωσει.Ριχνετε τη ζελατινα, τη ζαχαρη,την βανιλια,την κρεμα γαλακτος στο γαλα και ανακατευετε.
Μοιραζετε σε μπωλακια και τα βαζετε στο ψυγειο.
Η πανακώτα είναι έτοιμη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου