ΥΛΙΚΑ
1 βάση
6-8 γεμάτες κουτ. σούπας
σάλτσα ντομάτας
80γρ.μοτσαρέλα σε μικρά κομμάτια
ελαιόλαδο
αλάτι
λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού [κατά προτίμηση πλατύφυλλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε καλά το φούρνο στους 250βαθμούς.
Βρέχουμε την πίτσα με ελαιόλαδο [περίπου 2κουτ. σούπας
Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας και αλατίζουμε κατά βούληση.
Ψήνουμε στη χαμηλή σκάλα του φούρνου για 12-24λ.Σκορπίζουμε
Τη μοτσαρέλα πάνω στην πίτσα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα
8λ. περίπου ή μέχρι να ροδίσει ευχάριστα. Όταν τη βγάλουμε από το
φούρνο θα τη ραντίσουμε με λίγο ελαιόλαδο ακόμα και θα τη στολίσουμε
με τα φύλλα βασιλικού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου