800γραμμάρια βοδινό κρέας
4 μέτρια κρεμμύδια
4 κουταλιές λάδι
Αλάτι, πάπρικα, μπαχάρι, φύλλο δάφνης, σκόρδο
1 κουταλιά σούπας ντοματοπολτό
Εκτέλεση:
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το σωτάρετε στη χύτρα μαζί με τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Προσθέτετε το μπαχάρι, την πάπρικα, το φύλλο δάφνης, το σκόρδο, νερό και τον ντοματοπολτό. Κλείνετε τη χύτρα και αφήνετε να βράσει για 30’. Σερβίρετε με πατάτες.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!! (Ελευθερία Μπ.)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου