Για 5 άτομα
5 σνίτσελ
5 φέτες ζαμπόν
200 γρ. γκούντα
λίγο αλεύρι
λίγη μουστάρδα
Για την καρδιά πατάτας
500 γρ. πατάτες
300 γρ. τυρί γκούντα
κρέμα γάλακτος
λίγο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε λεπτές φέτες.Βάζετε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε τις φέτες από πατάτα να πάρουν μια βράση για 5 λεπτά.Ρίχνετε και λίγο μοσχοκάρυδο.Τοποθετείτε τις πατάτες σε μια φόρμα καρδιάς,τρίβετε από πάνω το κασέρι και τις ψήνετε στο φούρνο για περίπου 45 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Μαρία Π.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου