1 ποτηρί χυμό πορτοκάλι
2 ποτήρια λάδι (σπορέλαιο)
1 βιτάμ μικρό
1 ½ ποτήρι ζάχαρη
Αλεύρι «Αλατίνη» (1 πακέτο και το ¼ επιπλέον)
1 κουταλιά τού γλυκού σόδα
1 μπέκιν πάουντερ
Μισό κιλό μαρμελάδα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βιτάμ με το λάδι και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το πορτοκάλι με τη σόδα. Αναμιγνύουμε το μπέκιν πάουντερ στο αλέυρι, το προσθέτουμε στο μίγμα και ζυμώνουμε (η ζύμη μαλακή).Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 0,5εκ. περίπου και κόβουμε με κουπ-πατ σε στρογγυλά μπισκότα , ή χρησιμοποιούμε το εργαλείο των μπισκότων (Cookie Market).Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου μέχρι να ροδίσουν .Όταν κρυώσουν, ενώνουμε με μαρμελάδα ανά δύο τα μπισκότα. Γίνονται περί τα 60 σαμπλέ. Διατηρούνται για αρκετό διάστημα σε μεταλλικό κουτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου