...Καλό καλοκαίρι!...Νέο Φάληρο...Καλές διακοπές 2023...

«Τα γενέθλιά μου στο χωριό»(Μαρία Π.)

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Σήμερα το πρωί, κατά το χάραμα, σηκώθηκα από το κρεβάτι με μεγάλη χαρά! Ήταν επειδή είχα τα γενέθλιά μου. Ξύπνησα τη μαμά και όλους τους υπόλοιπους, ακόμα και τα ξαδέρφια μου με τα ανίψια μου, για να ετοιμάσουμε τα σπίτια για το βραδινό ΠΑΡΤΙ!

Αρχίσαμε λοιπόν τις ετοιμασίες! Στολίσαμε την αυλή, βγάλαμε τα τραπέζια έξω και παντού υπήρχαν μπαλόνια! Τα σπίτια ήταν έτοιμα! Ήταν γεμάτα χαρά και γέλιο. Κατά το μεσημεράκι έφτασε η ώρα του φαγητού και της ξεκούρασης.

Όταν έφτασε το δειλινό, περίπου στις 6.00,άρχισαν να έρχονται οι καλεσμένοι. Ήταν όλο το σόι του μπαμπά και της μαμάς! Να φανταστείς πρέπει να είμαστε πάνω από 50 άτομα! Αλλά θα έρχονταν κι άλλοι! Ξαφνικά, κατά τις 7.00 το σούρουπο, είδα πολλά αυτοκίνητα να έρχονται στη σειρά, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μόλις έφτασαν είδα ποιοι ήταν! Ήταν οι συμμαθητές μου! Περάσαμε τέλεια το βράδυ αυτό! Κόψαμε και την τούρτα! Ήταν πολύ νόστιμη!

Πριν κοιμηθούμε συμμαζέψαμε λιγάκι. Όταν ξάπλωσα στο κρεβάτι ρώτησα τους γονείς μου πόσα άτομα ήμασταν συνολικά και μου είπαν πως δεν ήξεραν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα! Ήταν η αγαπημένη μου! Αχ! αυτά! Τώρα πρέπει να κοιμηθώ γιατί μου φωνάζει η μαμά!

Σε καληνυχτώ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραία εικόνα και ωραίο πάρτι

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ήταν αληθινό!!
Μαρία

Γιορτάζουν σήμερα και αύριο

Χρήσιμα-Απαραίτητα. Βρείτε τα πάντα.

...φίλες και φίλοι,

Στείλτε στα falirikanea τα άρθρα σας , τις ανακοινώσεις σας και ό,τι άλλο νομίζετε πως αξίζει να το μάθουν και οι άλλοι.
email :
falirikanea@gmail.com