Υλικά
2 κιλά αρνί,
1 κιλό πατάτες,
4-5 σκελίδες σκόρδο,
αλάτι,πιπέρι,1 κλωνάρι δεντρολίβανο φρέσκο,
χυμό ενός λεμονιού,ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένετε το κρέας,το σκουπίζετε καλά και το αλατοπιπερώνετε.Το βάζετε σε ταψί ή σε πήλινο
σκεύος με καπάκι.
Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε κυδωνάτες ή σε όποιο άλλο σχήμα επιθυμείτε.Τις αλατοπιπερώνετε καλά και τις τοποθετείτε στο ταψί,γύρω από το κρέας
Πασπαλίζετε με το δεντρολίβανο και το σκόρδο και περιχύνετε με το χύμο λεμονιού,το λάδι
και 1 ποτήρι νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου