
3 ποτήρια ελαιόλαδο
2 ποτήρια ζάχαρη
1 κρασοπότηρο χυμό πορτοκάλι με λίγο λεμόνι
1 κρασοπότηρο κανέλα βρασμένη
3 κουταλιές ρακή
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα
1 ποτήρι σουσάμι καβουρντισμένο
αλεύρι για μαλακή ζύμη,όσο σηκώσει(λιγότερο από 1,5 κιλό)
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη,προσθέτουμε τη σόδα διαλυμένη στο χυμό πορτοκαλιού,το κανελόζουμο,το μπέικιν πάουντερ διαλυμένο στη ρακή,το σουσάμι και τέλος το αλεύρι. Ζυμώνουμε μαλακή ζύμη και πλάθουμε τα κουλουράκια.Τα κουλουράκια πρέπει να ψυθούν στο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου