
½ σιμιγδάλι ψιλό,
½ σιμιγδάλι χοντρό,
2 κιλά ζάχαρη,
1 κιλό λάδι,
ξύσμα πορτοκαλιού,
2 κιλά νερό, αμύγδαλα, κανέλα
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα, το νερό, τη ζάχαρη, το λάδι, το ξύσμα πορτοκαλιού. Όταν το υλικό ζεσταθεί αρκετά ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν το υλικό γίνει, το βάζουμε στο ταψί ,το κόβουμε σε κομμάτια , και τέλος το βάζουμε και το ψήνουμε στο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου