«Ραβανί»από την Αιτωλοακαρνανία (Θεοδώρα Γλ.)

Υλικά:
½ σιμιγδάλι ψιλό,
½ σιμιγδάλι χοντρό,
2 κιλά ζάχαρη,
1 κιλό λάδι,
ξύσμα πορτοκαλιού,
2 κιλά νερό, αμύγδαλα, κανέλα

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα, το νερό, τη ζάχαρη, το λάδι, το ξύσμα πορτοκαλιού. Όταν το υλικό ζεσταθεί αρκετά ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν το υλικό γίνει, το βάζουμε στο ταψί ,το κόβουμε σε κομμάτια , και τέλος το βάζουμε και το ψήνουμε στο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γιορτάζουν σήμερα και αύριο

Χρήσιμα-Απαραίτητα. Βρείτε τα πάντα.

...φίλες και φίλοι,

Στείλτε στα falirikanea τα άρθρα σας , τις ανακοινώσεις σας και ό,τι άλλο νομίζετε πως αξίζει να το μάθουν και οι άλλοι.
email :
falirikanea@gmail.com