...Καλό καλοκαίρι!...Νέο Φάληρο...Καλές διακοπές 2023...

«Η συμμαχία με τη Φλώρα» (Ειρήνη Κ.)

Μια ηλιόλουστη μέρα ήταν ένα κοριτσάκι που τη λέγανε Φλόρα ήταν ένα δυνατό κορίτσι δηλαδή νεράϊδα και πήγαινε με τις φίλες της μια βόλτα σε πάρκο εκεί κοντά.
Ξαφνικά όπως περπατούσαν είδαν να πετάγεται από ένα δέντρο ο Σπάϊντερμαν.Και να τις λέει.-Έεεε κοπελιές που πάτε;-Μια βόλτα στο πάρκο.Λέει η Στέλλα.-Να σας πάω; Λέει ο Σπάιντερμαν.- Όχι,όχι,όχι δεν θέλουμε απάντησαν τα κορίτσια. -Γιατί;-Γιατί δεν θέλουμε.Κατάλαβέ το.Και με αυτήν την κουβέντα των κοριτσιών τελείωσε η ομιλία με τον πονηρό Σπάιντερμαν, που ήθελε να τις δώσει συμμαχία.Την άλλη μέρα οι κοπέλες είδαν τα στρουμφάκια και λένε.-Σας παρακαλούμε στρουμφάκια σώστε μας από τον πονηρό Σπάιντερμαν.-Καλά!θα σας βοηθήσουμε.Είπαν τα Στρουμφάκια.Το απόγευμα συγκεντώθηκαν για να συμμαχήσουν.Τότε τα κορίτσια άρχισαν να πετάνε νεραιδόσκονη και δεν μπορούσε να δεί,τοτε τα στρουμφάκια πήγαν πάνω και τον πονούσαν.Τότε λέει.-Παραδίνομαι.-Ναι!Ναι!Είπαν όλοι μαζί.Και ποτέ δεν τις ξαναπείραξαν.Μακάρι να μην μου συμβεί και σε εμένα αυτό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη, η έκθεσή σου ήταν καταπληκτική!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη πολύ συναρπαστική ηιστορία σου Λυδίά.

Γιορτάζουν σήμερα και αύριο

Χρήσιμα-Απαραίτητα. Βρείτε τα πάντα.

...φίλες και φίλοι,

Στείλτε στα falirikanea τα άρθρα σας , τις ανακοινώσεις σας και ό,τι άλλο νομίζετε πως αξίζει να το μάθουν και οι άλλοι.
email :
falirikanea@gmail.com