...Καλό καλοκαίρι!...Νέο Φάληρο...Καλές διακοπές 2023...

«Η Κοκκινοσκουφίτσα και το τρελό πάρτι» (Σωτήρης Β.)

Η Κοκκινοσκουφίτσα ένα μκρό παιδί που ζει στην Αμερική. Όπως πήγαινε στο σχολείο μια φίλη της η
Μπάρμπη, της έδωσε μια πρόσκληση για τα γενέθλιά της.
Καθώς η Κοκκινοσκουφίτσα ετοιμαζόταν να πάει στο εμπορικό κέντρο να πάρει το δώρο για την φίλη της.Μόλις βγήκε έξω από το σπίτι της είδε ένα μεγάλο κτήριο να εκρήγνυται.Τότε ήρθε ο Σπάιντερμαν.
Η Κοκκινοσκουφίτσα αποφάσισε να μην πάει στο εμπορικό κέντρο.
Τελικά μετά από πολλή σκέψη που θα πήγαινε για να πάρει το δώρο,αποφάσισε ότι θα πάει στο βιβλιοπωλείο να της πάρει ένα ωραίο βιβλίο.Όμως σκέφτηκε στη διαδρομή τα μικρά σπίτια.
Και μετά είπε: -Tο βρήκα,γιατί δεν της δίνω κάτι από το σπίτι μου!
Η Κοκκινοσκουφίτσα έψαχνε όλη την ημέρα.Τελικά όπως προχώραγε για το σπίτι της Μπάρμπη άνοιξε ένα φως από τον ουρανό και πετάχτηκε ένα δώρο.Τι να κάνει η Κοκινοσκουφίτσα το πήρε και το πήγε στην Μπάρπη.
Όταν μπήκε στο σπίτι της φίλης της ήταν όλοι εκεί,ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν,ο κακός ο λύκος ακόμη και η γιαγιά της.Όταν άνοιξε το δώρο της η Μπάρμπη είδε ένα πανέμορφο δαχτυλίδι,φυσικά ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της.Όταν πήγε η Μπάρμπη την επόμενη ημέρα στο σχολείο και της έδειξε το δαχτυλίδι η Κοκκινοσκουφίτσα δεν ήξερε τίποτα!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον ήταν
εκεί που η Μπάρμπη πήρε το δαχτυλίδι

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σωτήρη!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαριτήρια Σωτήρη!!Αυτή η έκθεση είναι πολύ ωραία!Το αγαπημένο μου σημείο είναι όταν γράφεις <>
Αγγλική Β.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σωτήρη!

Ανώνυμος είπε...

μπράβο Σωτήρη ειρήνη κ

Ανώνυμος είπε...

Σώτήρη η ιστορία σου είναι πολύ ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πρώτα αμάξια (Σωτήρης Β.) Από πολύ παλιά οι άνθρωποι εφεύρισκαν συνεχώς νέους τρόπους για την ευκολότερη μετακίνισή τους. Το πρώτο αυτοκινούμενο όχημα (αυτό δηλαδή που κινείται χωρίς τη βοήθεια ζώων) εμφανίστηκε το 1769 όταν ο Γάλλος Νικολά Κυνιό κατασκεύασε μια ατμοκίνητη άμαξα, η οποία έτρεχε μόλις με 5 χιλιόμετρα την ώρα. Το μηχανοκίνητο όχημα Το πρώτο αυτοκίνητο εμφανίστηκε αμέσως μετά την εφεύρεση της μηχανής εσωτερικής καύσης. Η ανάπτυξη της μηχανής αυτής ξεκίνησε τη δεκαετία του 1850. Η πρώτη βενζινοκίνητη μηχανή τελειοποίηθηκε από τον Γκότλιπ Ντάιμλερ γύρω στο 1880. Από τη δεκαετία του 1890 και μετά, αυτοκίνητα με μικρές μηχανές ατμού άρχισαν να χρησιμοποιούνται στις Η.Π.Α. Τότε, το 1908, κατασκευάστηκε το μοντέλο Τ της Ford. Το αυτοκίνητο αυτό αποτέλεσε μια κατασκευή ορόσημο, καθώς ήταν το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής. Έτσι, έγινε διαθέσιμο και προσιτό σε όλους τους ανθρώπους. Από τότε, η μανία για τα αυτοκίνητα μεγάλωνε όλο και περισσότερο.

Γιορτάζουν σήμερα και αύριο

Χρήσιμα-Απαραίτητα. Βρείτε τα πάντα.

...φίλες και φίλοι,

Στείλτε στα falirikanea τα άρθρα σας , τις ανακοινώσεις σας και ό,τι άλλο νομίζετε πως αξίζει να το μάθουν και οι άλλοι.
email :
falirikanea@gmail.com