...Καλό καλοκαίρι!...Νέο Φάληρο...Καλές διακοπές 2023...

«Εξωγήινοι στο σπίτι μου» (Στέλιος Κ.)

Ημερομηνία:12/2/07
Το χάραμα του Φεβρουαρίου πριν ο ήλιος δείξει το πρόσωπο του με ξύπνησε ξαφνικά, ένας ήχος μιας περίεργης μηχανής, με τρόμαξε και βγήκα στο παράθυρο να δω τη συμβαίνει. Αντίκρισα ένα ιπτάμενο αντικείμενο που δεν ήξερε κανείς τι είναι. Μέσα στο σκοτάδι και πριν έρθει η αυγή κάτι περίεργα φώτα έβγαιναν από το ιπτάμενο αντικείμενο που σιγά-σιγά δυνάμωναν.
Ρίχνοντας μια σκάλα κατέβαιναν μκρά πλασμτάκια που έμοιαζαν με τα τέρατα που βγήκαν πρώτα στη Eurovision.Στην αρχή με φόβισαν αλλά με τον τρόπο τους με κέρδισαν όπως οι Έλληνες τους Ρωμαίους με τον πολιτισμό τους. Τους κάλεσα το μεσημέρι για φαγητό όπου θα μιλούσαμε για τη ζωή των εξωγήινων. Το δειλινό πέρασε χωρίς να το πάρουμε είδηση γιατί είχαμε βυθιστεί στην αφήγηση και στον εξαφάνισης τους από τον άνθρωπο.
Μόλις έφτασε το σούρουπο με ευχαρίστησαν για τον τρόπο φιλοξενίας και με αποχαιρέτησαν. Μου είπαν να με φιλοξενήσουν στη χώρα τους που δεν θα στην γράψω τώρα γιατί κλείνουν τα μάτια μου απ΄τη νύστα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραία ιστορία ,Στέλιο

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία υπόθεση όπως και το κείμενο με τον τίτλο.

Γιορτάζουν σήμερα και αύριο

Χρήσιμα-Απαραίτητα. Βρείτε τα πάντα.

...φίλες και φίλοι,

Στείλτε στα falirikanea τα άρθρα σας , τις ανακοινώσεις σας και ό,τι άλλο νομίζετε πως αξίζει να το μάθουν και οι άλλοι.
email :
falirikanea@gmail.com