«Χορτόπιτα» (Κοσμάς Κ.)

Υλικά για τη γέμιση:
1½ αγριόχορτα, ½ τριμμένη φέτα, αλατοπίπερο
1 στραγγιστό γιαούρτι, 5 κούπες σιμιγδάλι,
3 κούπες ρύζι, 1 ποτήρι ελαιόλαδο,
Υλικά για το φύλλο:
1Kg αλεύρι, 1 κούπα ελαιόλαδο, αλάτι, ανάλογο νερό

Εκτέλεση:
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα χόρτα και τα τρίβουμε με λίγο αλάτι για να μαραθούν. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Στρώνουμε το ένα φύλλο στο ταψί, ρίχνουμε τη γέμιση και στρώνουμε το άλλο φύλλο από πάνω. Αλείφουμε με μπόλικο λάδι και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για μία ώρα.
Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γιορτάζουν σήμερα και αύριο

Χρήσιμα-Απαραίτητα. Βρείτε τα πάντα.

...φίλες και φίλοι,

Στείλτε στα falirikanea τα άρθρα σας , τις ανακοινώσεις σας και ό,τι άλλο νομίζετε πως αξίζει να το μάθουν και οι άλλοι.
email :
falirikanea@gmail.com