...Καλό καλοκαίρι!...Νέο Φάληρο...Καλές διακοπές 2023...

«Φαντάσματα σε δράση» (Πέτρος Μπ.)

Ο κ. Ουίλσον μαζί με την οικογένειά του θέλησαν να πάνε διακοπές. Το μέρος όπου ήθελαν να πάνε ονομάζονταν «walk town» .Όμως υπήρχαν δύο μέρη τα οποία λέγονταν «walk town» αλλά για να τα ξεχωρίζουν αυτό που κτίστηκε αργότερα είχε και μια ακόμα λέξη. Η λέξη ήταν «ψεύτικο». Ο κύριος Ουίλσον πήρε τηλέφωνο για να βρει ένα ξενοδοχείο όμως δεν πρόσεξε την παραπάνω λέξη . Μετά από περίπου τέσσερις ώρες ατελείωτης οδήγησης έφτασαν. Η οικογένεια περίμενε να δει αλλιώς την πόλη. Μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο άρχισαν να βλέπουν παραισθήσεις.Υπήρχε ένα ψυχιατρείο ανοιχτό και η υπόλοιπη πόλη ήταν κατελημένη από φαντάσματα που περιφέρονταν. Οι παραισθήσεις που έβλεπαν ήταν μόνο φαντάσματα. Όλη η οικογένεια είχε πανικοβληθεί γιατί κάθε φορά που πήγαιναν να φύγουν φαντάσματα τους περικύκλωναν… Μετά από τρεις ημέρες περιπέτειας και αγωνίας πήγαν στο ψυχιατρείο και τους είπε ο γιατρός να μην πανικοβάλλονται γιατί δεν θα τους κάνουν τίποτα.
Ύστερα είδαν ένα φάντασμα αλλά αυτή την φορά ήταν κανονικό-αληθινό!!!!. Η οικογένεια δεν το γνώριζε . Το φάντασμα τους επιτέθηκε και τους "έφαγε". Αργότερα όμως το φάντασμα με τους δικούς του διαβολικούς τρόπους τους έστειλε σπίτι. Τους έβαλε μέσα σε ένα γράμμα, τους ταχυδρόμησε και ύστερα από τρεις ημέρες η οικογένεια δεν το πίστευε ότι γύρισε σπίτι της. Όλη πήραν ένα γερό μάθημα. Να είναι πάντα προσεκτικοί.Κι εσείς το ίδιο!Μην το ξεχάσετε ποτέ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουαου , βρε Πετρο με κατατρομαξες!!! Αλεξανδρα.

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωποι σε γράμμα;Πώς γίνετε αυτό;
Πάντος ήταν ωραίο.Ειρήνη Κ.

Ανώνυμος είπε...

Θρίλερ το έκανες!



Άμα υπήρχε αυτή η ιστορία σε ταινία θα την έβλεπα!

Ήταν συναρπαστικό!

Άγγελος Κ.

Ανώνυμος είπε...

Πετρο εμμμ.... εσυ το εγραψες, μια χαρα ηταν, μα αυτο αμα ηταν σε ταινια θα ηταν ανω των 15

Γιορτάζουν σήμερα και αύριο

Χρήσιμα-Απαραίτητα. Βρείτε τα πάντα.

...φίλες και φίλοι,

Στείλτε στα falirikanea τα άρθρα σας , τις ανακοινώσεις σας και ό,τι άλλο νομίζετε πως αξίζει να το μάθουν και οι άλλοι.
email :
falirikanea@gmail.com